dostava od 7 do 10 dni

Katja Pungartnik

Snugi copate vedno znova priporočam vsem staršem, ker imajo nedrseč podplat, so dovolj široki, ne utesnjujejo otrokovega stopala, posledično otroci sploh ne vedo, da imajo na nogicah copate, saj jih ti ne motijo. Poleg tega so tudi iz tako mehkega in prijetnega materiala, da jih pri osvajanju novih gibalnih vzorcev ne ovirajo (sedanje, prehajanje iz ležečega v štirinožni položaj, vstajanje, hoja). Ker so mehki in prožni omogočajo stopalu, da se le-to ob gibanju primerno odzove in tako s tem gradi dinamično kontrolo stopala, ki je potrebna pri prehodih v višje položaje – stoja na nogah, hoja. Po vsakem priporočilu Snugi copat staršem, sem vesela, saj se ti nato vedno vračajo s pozitivnimi povratnimi informacijami, vedno slišim nove zgodbe zakaj so prava izbira ravno ti copati.

dipl. fiziot., terapevtka RNO Katja Pungartnik

Kaj pravijo strokovnjaki?

Snugi copatki so dobra in pametna izbira za vzpodbujanje kakovostnih gibalnih vzorcev gibanja in drže dojenčkov in otrok. Ker so popolnoma mehki in narejeni iz naravnih materialov, dajejo občutek bose hoje.

Preberi več
Špela Gorenc Jazbec dipl. fiziot., terapevtka RNO

Snugi copate vedno znova priporočam vsem staršem, ker imajo nedrseč podplat, so dovolj široki, ne utesnjujejo otrokovega stopala, posledično otroci sploh ne vedo, da imajo na nogicah copate, saj jih ti ne motijo.

Preberi več
Katja Pungartnik dipl. fiziot., terapevtka RNO

Za zdrav in normalen razvoj otroških stopal strokovnjaki priporočamo boso hojo. Zaradi podnebnega pasu kjer živimo pa vemo, da večji del leta to ni mogoče. Najboljša izbira za stopala so tako copatki, ki so kot druga koža – SNUGI.

Preberi več
Tina Kralj dipl. fiziot., terapevtka RNO