Dobavni rok je od 14 do 20 dni.


Škorenjčki za dojenčka iz merino volne za vedno tople nogice

Vsi vemo, da nas v hladnejših mesecih najhitreje zebe v noge, posledično pa se občutek mraza preseli čez celo telo. Pri dojenčkih, ki še nimajo popolnoma razvite sposobnosti uravnavanja telesne temperature, pa je to še bolj izrazito.

Škorenjčki za dojenčka iz merino volne za vedno tople nogice

V mrzlih dneh je pomembno, da dojenčka oblečemo in obujemo tako, da mu ne bo prehladno ali prevroče - tako bo zadovoljen v vozičku, nosilki ali vašem toplem naročju, vi pa boste brez skrbi.

Notranjost naših merino škorenjčkov za dojenčka je izdelana iz merino volne, ki se jo pridobiva iz ovc plemena merino in je povsem naraven material. Merino volna skrbi, da telo zadržuje toploto, hkrati pa zaradi svoje strukture vlaken diha in tako poskrbi, da bo temperatura nogic ravno pravšnja. 

Ker je merino volna naraven material, je antialergijska in zaradi tega primerna tudi za naše najmlajše ter ljudi, ki morajo biti iz raznih zdravstvenih razlogov pozorni na material. Zaradi vsebnosti lanolina v volni so naši mehki škornji vodoodporni, zunanjost pa je izdelana iz usnja, ki odbija vodo.

Pomislili pa smo tudi na ekologijo - ker je merino volna naraven material, ne obremenjuje okolja in jo je celo možno kompostirati. 

Škorenjčki za dojenčka iz prave merino volne so namenjeni malčkom, ki še ne hodijo. Primerni so za uporabo od prvih jesenskih dni pa do tiste prave mrzle zime - nogice bodo vedno suhe in primerno tople. Ker so škorenjčki izredno mehki, nudijo stopalom udobje, stransko zapiranje na ježka pa olajša obuvanje in sezuvanje. 

Mehki in topli merino škorenjčki so na voljo v 3 barvah - rjavi, sivi in roza - in 3 številkah:

0 - 6 mesecev

6 - 9 mesecev

9 - 12 mesecev

Škorenjčki za dojenčka iz merino volne za vedno tople nogice

Za piko na i pa smo poskrbeli, da bodo ti mehki škorenjčki idealno darilo ob prvem obisku dojenčka - pakiramo jih v čudoviti darilni škatli, ki bo vsakogar očarala.