Dobavni rok je od 14 do 20 dni.


Ali lahko Snugi copate peremo v pralnem stroju?

Ena izmed stvari, ki je ne peremo vsak dan, so copati. Vendar se je dobro zavedati, da se tudi v copatih naberejo bakterije, prav tako pa se lahko hitro pripeti kakšna nesreča, pri kateri se umažejo. Življenjska doba copat je odvisna tudi od skrbi zanje - pranje naj bo prilagojeno materialu le-teh.

 

Pranje tekstilnih copat

Skrb za tekstilne copate je pravzaprav najbolj enostavna. Snugi copati so izdelani iz barvne tkanine, ki zagotavlja popolno zračnost in udobje, hkrati pa je primerna za pranje v pralnem stroju. Tekstilne copate enostavno operete na programu za 30℃ ali 40℃ z ostalimi barvnimi oblačili ali tekstilom z dodatkom nežnega pralnega sredstva. Če so copati zelo umazani, jih lahko pred pranjem poškropite s sprejem za madeže in tako poskrbite, da jih boste iz stroja potegnili tako čiste, kot bi bili novi.

 

Pranje copat z zaščito

Malo več pozornosti je potrebno nameniti pranju copat, ki imajo dodano zaščito iz mikrofibre, ki preprečuje obrabo in poškodbe. Copate z usnjeno zaščito lahko perete v pralnem stroju na programu za ročno pranje pri 30℃ ali pa jih operete ročno z dodatkom nežnega pralnega sredstva. 

Ne glede na material pa je potrebno copate sušiti na zraku.