Dobavni rok je od 14 do 20 dni.


O nas

Kako se je vse začelo?


problem

 

Zgodba Snugi se je  začela, ko je najin prvi sin Žan vstopil v vrtec. Ker je bil doma zmeraj bos, je več urno nošenje copat povzročilo glivično obolenje. Ker so bila njegova stopala vedno potna in se glivične okužbe nikakor ni mogel znebiti, sva s partnerjem pričela z raziskovanjem, kje kupiti copate, ki so udobni, zračni in hkrati pralni. Ker na tržišču takih copat ni bilo najti, je nekega večera dobesedno padla nora ideja, takrat mišljena predvsem kot šala. V nekem trenutku, ko sem brskala na internetu za copati, sem izstrelila:«Jih bom kar sama zašila!«, naslednji dan pa že zavrtela telefonsko številko enega izmed šiviljskih tečajev.

 

 resitev

 

Rešitev

S pomočjo mentorice šiviljskega tečaja sem zašila svoj prvi par otroških copat. Ob redni službi, sem pozno zvečer, ko je sin zaspal, brskala za primernimi materiali. Hitro sem se oborožila z različnimi vrstami materiala in pričela dodelovati kroj copat, ki sem ga takrat kupila na internetu. Ker je bil Žan tako zelo navdušen nad copati, da je želel z njimi tudi spati, je pričel nastajati par za parom in kaj hitro nas je opazila veriga trgovin, kjer smo začeli svoj prvi mini družinski posel.

 

 Kje smo danes? 

 

kje_smo

 

Tri leta kasneje naša ekipa šteje že 11. V tem času se nam je pridružil še en družinski član - Žiga, in prav on je povod, da smo pričeli z izdelavo čevljev za prve korake.

 

tri_leta_kasneje

 

Konstantno izboljševanje

Že od samega začetka stremimo k izdelavi takšne obutve, ki je najboljša za zdrav razvoj otroških stopal. Skozi razvoj smo iskali informacije pri fizioterapevtih kot tudi v strokovnih gradivih. Skozi ta leta nenehno rastemo, se učimo in nenehno izboljšujemo to, kar počnemo. Trdno verjamemo v našo vizijo in v to, da je naša obutev najboljša za vaše in naše otroke. Delamo majhne korake za nas, a velike za otroke.

 

Kam gremo?

 

kam_gremo

 

Naša vizija

Da ponudimo svetu najboljšo obutev za otroke.

 

Naša filozofija