Dobavni rok je od 14 do 20 dni.


Nov podplat za še varnejši korak

Podplat čevlja snugi

Večinoma otroci radi kobacajo, plezajo in raziskujejo bosih nog. In čeprav je bosonoga hoja zdrava za razvoj njihovega stopala, na mrzlih in drsečih tleh ni idealna. Hkrati pa se površine, po katerih tvoj malček hodi, bodisi doma, v vrtcu ali šoli, med seboj razlikujejo.


Da bi tvojemu otroku zagotovili še varnejši korak, ne glede na talno površino, smo razvili nov, visoko tehnološko dodelan podplat, ki poskrbi za dober oprijem in vrhunski stik s tlemi.

Kaj naredi naš nov podplat za copate poseben?


Tako kot vse Snugi copatke smo tudi novi podplat zasnovali za naraven razvoj otroškega stopala, več udobja in zaščite.


V svoji želji ustvarjati najboljšo obutev za otroke smo malo podobni vašim malčkom. Nenehno raziskujemo, se učimo in preučujemo nove, napredne materiale, ki bodo omogočili še boljlahkoten korak otrok, brez padcev ali zdrsov.


Novi podplat iz zelo trpežne mikrofibre v kombinaciji s silikonom je med najlažjimi na trgu. Nov vzorec pa nudi izjemen oprijem in poskrbi za vedno varen korak. Izdelan je iz veganskih materialov, ki delujejo antibakterijsko in jih uporabljajo v medicinski in prehrambeni industriji.


Otroški copat je tako brez škodljivih materialov, ne povzroča alergijskih reakcij ob stiku s kožo in je popolnoma varen, tudi med tistim obdobjem, ko otroci radi dajejo stopala v usta.


Zračni materiali iz mikrovlaken poskrbijo, da so copatki popolnoma nezahtevni za vzdrževanje in tvojemu malčku zagotavljajo zračnost in higieno stopala. Tako bo njegov korak vedno lahkoten, njegovo odkrivanje sveta pa pogumno.


Odkrij novi podplat v živahnih in pisanih vzorcih nove kolekcije.