Dobavni rok je od 14 do 20 dni.


Kroji in materiali

 

Vse se začne z zasnovo podplata. Pri obutvi za zunanjo uporabo mora biti le ta dovolj širok pri sprednjem delu prstov, fleksibilen in trpežen, da zaščiti stopala vašega otroka. Pri copatih pa mehak, zračen, nedrseč, da prepreči morebitne padce na gladkih površinah.

 

Filozofija kroja

Vsa naša obutev je oblikovana tako, da posnema boso hojo. Z uporabo najboljših materialov poskrbimo za prožnost, zračnost, lahkotnost in prilagodljivost. Kroje prilagajamo za vsako starostno obdobje, naj gre za plazeče dojenčke ali malčke, ki šele pričenjajo s hojo. Nenehno stremimo k izboljšavam ter se nenehno razvijamo v ponudbi naše blagovne znamke.

 

filozofija kroja

 

Proces oblikovanja kroja

Prične se s preprostim vprašanjem - kaj lahko naredimo bolje? Nato pričnemo razmišljati o tem, kako bi naredili obutev boljšo, katere materiale bi pri tem uporabili.Nato pričnemo z izdelavo večih prototipov, ki jih najprej stestirata najina otroka. 

 

testiranje

 

Ko smo v nek izdelek prepričani, da se bo dobro obnesel na trgu, povabimo nekaj staršev in otrok, da izdelek preizkusijo in nam podajo povratne informacije. Če se izkaže, da so rezultati in povratne informacije zadovoljive, pričnemo z izdelavo in dodelavo končnega izdelka.

 

Uporaba materialov

V podjetju Snugi uporabljamo samo kakovostne materiale, ki so primerni za neposreden stik z otrokovo kožo.

Preberi več

 

otroci

 

Starši otrok nam ves čas govorijo, da njihovi otroci obožujejo naše copate in čevlje, da jih ne želijo dati z nog ali bi celo šli z njimi v posteljo. Veselje, ki ga otroci pokažejo, ko prvič obujejo Snugi obutev, je nepopisno in nam da vedeti, da delamo v pravo smer.