Dobavni rok je od 14 do 20 dni.


ABC-ji bosonoštva

“A” za absolutno svoboden korak

Črke abecede so prvi koraki v svetu učenja. Enako velja za otroške noge — prva obutev je temelj za zdrav razvoj stopala. Čeprav se večina otrok rodi z zdravimi stopali, se med odraščanjem soočajo s številnimi izzivi. Debeli podplati, visoke pete in preozka obutev lahko deformirajo prste in omejujejo naravno gibanje stopal. In tu je rešitev:

“B” kot bosonoga obutev

Fizioterapevti in pediatri se strinjajo — bosonoga obutev je najboljša izbira za zdrav in normalen razvoj otroških stopal. Pravilna izbira obutve, ki sledi oblikam stopala, omogoča, da se otroška stopala gibljejo tako, kot bi hodili bosi. In kaj to prinese? Krepitev mišic, gibčnost prstov, izboljšano držo in pristno veselje pri vsakem koraku!

“C” je za copatke Snugi

Že Leonardo da Vinci je dejal, da so človeška stopala inženirska mojstrovina, zato smo ustvarili copatke, ki podpirajo naravno gibanje. Naši copatki so mehki, udobni in omogočajo svobodno in naravno gibanje, kot bi hodili bosi!

“D” za drzne korake v prihodnost

Znanstvene raziskave so povsem jasne — pretirana opora mišicam v stopalu ne koristi. Tako kot morajo pri učenju abecede krepiti “možgansko mišico”, se tudi stopalni loki morajo razviti s pomočjo mišic. Naši copatki spodbujajo prav to — naravno krepitev mišic stopal in boljše ravnotežje. In točno to je tisto, kar želimo zagotoviti z našimi Snugi copatki — prosto in naravno gibanje za močne, zdrave in veselo razigrane noge!

“E”, ker so ekskluzivno zasnovani za srečne korake vaših otrok

Pri izbiri otroške obutve ni prostora za kompromise. Verjamemo, da si naši otroci zaslužijo samo najboljše. Naši copatki so posebej zasnovani, da sledijo otrokovemu naravnemu gibanju in spodbujajo zdrav razvoj stopal. Udobni, mehki in zračni — to so copatki, ki jih bodo vaši malčki oboževali.

“F” za fantastično podporo, ki jo nudijo pri prvih korakih

Koraki vaših otrok so ključ do raziskovanja novega sveta. In za te korake potrebujejo pravo podporo. Naj vaši otroci skočijo, plešejo ali se igrajo — bosonoga obutev nudi popolno oporo. Tako bodo vaši otroci osvajali abecedo učenja in svet z nasmehom na obrazu.

“G”, ker gremo v šolo s stilom

Ko je govora o copatkih, želijo vaši otroci samo dve stvari — da so stilski in zabavni! Žive barve, ljubki vzorci in najboljša kakovost — to so copatki, ki jih bodo otroci oboževali in nosili z veseljem.